Welkom om deze website en fantastische reis in 3D-printing ! 3D Print A lot is een Belgische start-up, gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van 3D-printing, 3D-design en de innovatieve wereld die er meer gepaard gaat.

Missie

Met de slagzin “U think it > We print it” start de missie om uw verbeelding tot leven te brengen door middel van geavanceerde 3D-printingtechnologieën. Met een achtergrond in IT en een constante drang naar creativiteit, streeft 3D Print A Lot ernaar om grenzen te doorbreken en nieuwe horizonten te verkennen in de wereld van digitale ontwikkeling.

Aanbod

3D Print A Lot is geautoriseerd verkoper van alle designs gemaakt door IK3D, ZOU3d, Printverse, FlexiFactory en Cinderwing. Specifieke grafische ontwerpen kunnen ook op maat gemaakt worden, van een leuk idee tot en met de realisatie van jouw concreet project. Ook objecten die aan de basis liggen van jouw eindproduct kunnen op maat gedesignd en gerealiseerd worden. Gepersonaliseerde relatiegeschenken, functionele objecten, decoratie en zo veel meer ! Zowel enkelvoudige producten als grotere oplages zijn mogelijk.

Realisaties en partners

Via de webwinkel kan je een ruim aanbod van bestaande 3D producten vinden. Maar er is nog meer… Grafisch design draagt ook bij tot 3D branding. Een voorbeeld hiervan is Chocolatieranton, de speciaalzaak voor unieke en lekkere chocolade ! Met behulp van 3D Print A Lot worden zijn leuke ideeën omgezet in reële voorwerpen die de basis vormen van artistieke chocoladeontwerpen.

Laat van Je Horen!

Aarzel niet en neem contact op via het contactformulier of sociale media om je vragen te stellen, samen te werken of gewoon hallo te zeggen!
Laten we samen de grenzen van 3D-printing verleggen en een toekomst creëren waarin creativiteit en technologie samenkomen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.  Meer info